CÉLPONTBAN

IGAZA VAN A MINISZTERELNÖKNEK

2008. július 23. 05:48 - Kiss-Dobos László

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vasárnap a Parlament lépcsőjénél kimondta, amit sokan már vártak és akartak, kimondta, hogy "betelt a pohár" és kijelentette, "hogy nincs tovább, nem engedjük, hogy pár ezren félelemben tartsák a többséget".

Igaza van a miniszterelnöknek!

Igaza van a miniszterelnöknek! "Mondjuk meg nekik, hogy elég volt!" - tette hozzá az igazságot kimondó miniszterelnök - "Mondjuk meg nekik, hogy nem hagyjuk tovább! Vegye kezébe a demokratikus többség az élet irányítását, és ne húzódjon be végre a zárt ajtók mögé!" - hiszen ez az erőszakos kisebbség úgyis betelepszik a birtokunkba, házunkba, mint Galgagyörkön.

Igaza van a miniszterelnöknek! "Az utca a miénk!" - mondta és nem az olaszliszkai erőszakos kisebbségé. "Eljött a jogos önvédelem ideje." - hirdette meg végre az elnyomott többség önvédelmének szükségességét.

Igaza van a miniszterelnöknek! "Vessünk számot azzal, hogy (...) miért tűnünk gyengébbnek sokan, sokmilliónyian, mint a pár ezer hangos, erőszakos kisebbség."
Igaza van! That is the question!

Igaza van! Ez itt a kérdés! "Miért tűnünk gyengébbnek (...) sokmilliónyian", mint pár száz "hangos" exibicionista, beteg agyú heterofób, akik rendőri segédlettel okoznak közmegbotránkozást a főváros utcáin?

Igaza van a miniszterelnöknek! Ez itt a kérdés! "Miért tűnünk gyengébbnek (...) sokmilliónyian", mint pár száz "hangos" politikus, akik kilopják az országot és elhazudják az igazságot?

Igaza van a miniszterelnöknek! Hiszen "elég erősek vagyunk ahhoz, hogy érvényt szerezzünk a (...) többség akaratának," és a joggal felpofozott Horn Gábor szavaival élve, kimondjuk menjetek a "p...ába"!

Igaza van! "Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen és mi vagyunk az erősebbek!"
Legyen igaza a miniszterelnöknek! "Mostantól vége annak, hogy évek óta mi hátrálunk, mi magyarázkodunk és mi nem merjük kimondani, hogy itt a vége."

A Szebb Jövő reményében, úgy legyen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr212561739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása