CÉLPONTBAN

ELVTÁRS! TIÉD AZ ORSZÁG, MAGADNAK ÉPÍTED!

2019. július 07. 09:27 - Kiss-Dobos László

Itt található

 "Elvtárs! Tiéd az ország, magadnak építed!" - adta ki a jelszót Rá­kosi Mátyás 1948. január 10-én, az MKP funkcionáriusainak értekez­letén. Aztán bő négy évtized eltelt, mire az így buzdított kommunista elvtársak észrevették, hogy bár az ország az övék volt, azt mégsem maguknak építették. Ezért aztán átvedlettek szocialistává, inkább le­mondtak a nem maguknak épülő országról, hogy azt csakis maguk­nak építhessék.

Az alábbiakban szeretném megmutatni, hogy közülük pár újdon­sült, pontosabban Gyurcsány Ferenc, egy mások sorsáért szociális empátiával bíró hajdan volt kommunista, manapság baloldali szocialista, bár már nem volt az övé az ország, azt miképp építette és építi saját magá­nak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr8014929934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása