CÉLPONTBAN

BUÉK 2011

2011. január 01. 05:19 - Kiss-Dobos László

Keszthelyen Szilveszterkor, egy nyolcéves hagyománnyal búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat. Ilyenkor a város polgármester - adta hírül egy riportban a Hír Tv. - felkeresi a szolgálatban levő mentősöket és tűzoltókat, hogy megköszönje áldozatkész munkájukat. Ruzsics Ferenc polgármester elmondta, hogy ezt azért teszi, mert “pénzzel nem lehet kifejezni” azt a hálát, amit a közösség érez irántuk.

Kedves Polgármester úr! Ez nem igaz!

Számomra valami érthetetlen oknál fogva, mindig az orvosok, ápolók, a tűzoltók, a pedagógusok, a művészek, a vasutasok, és általában a kétkezi dolgozók, a szellemi értéket létrehozóknál vetik be azt a nyögvenyelős politikus dumát.

A politikusoknál, bankároknál és egyéb kártékony egyedeknél, melyek tevékenysége iránt a közösség semmiféle hálát nem érez, mitől lehet pénzzel kifejezni?

Kedves Polgármester úr! Igen is, ki lehetne fejezni!

(Ha akarnák…)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr142559004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása