CÉLPONTBAN

IGEN, GÁZ VAN...!

2009. január 19. 19:05 - Kiss-Dobos László

Igen gáz van. Bizony gáz van az ország gazdasági helyzetével. Bár egyesek azt hazudták, hogy dübörög, kiderült hogy a haldokló utolsó hördülése volt. Az ugrani készülő magyar puma pedig csak sántikált, mint a kutya.

Igen gáz van. Nagy gáz van az államadósság körül. Bár az elmúlt 18 év alatt eladták a teljes nemzeti vagyont, mégis ötszörösére nőtt az államadósság. Unokáink is látni fogják.Igen gáz van. Csak gáz van a tömegközlekedésben. Leépítik a vonatközlekedést, számos települést zárva el a világtól. Megint veszteséget halmozott fel a BKV, kitudja hányadszor.

Igen gáz van. Igen nagy gáz van a nagyberuházásokkal. Völgyhidakat és alagutakat építenek sík vidéken, viszont igen drágán nem építenek mélyállomást a Vámház téren.

Igen gáz van. Igenis gáz van a szociális ellátásban. Már nem csak a hajléktalanok, hanem elszegényedett emberek is megfagytak, fűtés hiányában, otthonaikban. Hazaszeretetből, ahogy a miniszterelnök mondta.Igen gáz van. Nagyon is nagy gáz van rendőrségnél. A bűnüldözés és megelőzés terén nem lehetnek ott mindenütt. A tüntetések törvénytelen oszlatásnál, a szemkilövéseknél, fekvő tüntetők megrugdosásánál viszont ott vannak mind együtt.

Igen gáz van. Csak is gáz van a mezőgazdaságban. Dinnye és tej. Sertés és liba. Külföldről jön a hitvány, a multikba.Igen gáz van. Sőt csak gáz van a honvédelemben. Honvédség nincs, viszont gripenek vannak. Bár kerozin sincs, de gáz az bezzeg van.

Igen gáz van. Bizony nagy gáz van az oktatásban. Bezárják az iskolákat, utcára teszik a nemzet napszámosait, a pedagógusokat, hogy egyes tanulók és szüleik ne verhessék meg büntetlenül őket.

Igen gáz van. Sok gáz van a közbeszerzések körül. Korrupció, korrupció hátán. Minden a többszörösébe és a párthaverok zsebébe kerül.Igen gáz van. Más nincs is, csak gáz van a politikusok körül. A közjava helyett a maguk hasznára tevékenykednek, költséget térítettnek a parlamentben.

Igen gáz van. Sőt igen nagy gáz van a zoológiában. A gammahímről azt mesélik, hogy nőstény és az deltanőstényről bebizonyosodott, hogy növény. Nevezetesen Fokföldi Ibolya. Az omikron győző vezérhím akar lenni, mivel az alfahímről kiderült, hogy csak zéta. Az ifj.-nak hitt falkáról pedig, amiért nem kergeti el az alfa (zéta) hímet, hogy id. ióta.

Igen gáz van. Nagyon is gáz van az egészségügyben. Az ágyszámok erőltetett lecsökkentése miatt, már tábori ágyakat kell felállítani, egy kis ónos eső miatt. Lehet, hogy rövidesen eladhatók lesznek a kórházi ingatlanok, és sátrakban történik majd a gyógykezelés.

Igen nincs gáz! Még mindig nincs gáz a vezetékekben! - Jelentette ki sokadszorra is Molnár Csaba energiaügyi miniszter. - Mert ahol ennyi gáz van, ott nincs gáz és nem is kell! Végre önellátók lettünk a gázellátásban és még exportálni is tudunk a gáz nélküli környező országokba.Ebből is látható, az hogy gáz van, csak az árokásó és a társadalmat megosztó jobboldal hazugsága!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr382560655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása