CÉLPONTBAN

AZ EMLÉKEZETKIESÉSBEN SZENVEDŐKNEK

2017. november 23. 06:18 - Kiss-Dobos László

Sok ember azért támogatja a Fideszt, mert egyedül benne látja azt a politikai erőt, amelyik megvédi az országot és az embereket az illegális bevándorlók tömegeitől és a velük érkező terroristáktól.

 

Lássuk be, az emberek félelme jogos!

 

Mit csinált, tett ennek érdekében a Fidesz?

 

Az Index 2015. június 18-án azt írta, hogy „vezető fideszesek egy hete még kizártnak tartották, hogy kerítés épüljön a magyar–szerb határra.

 

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, június 9.: „Szó sincs arról, hogy szögesdrótot húznának fel a szakaszon.

Kósa Lajos Fidesz-alelnök, június 9.: „Jogi eszközökkel le kell zárni a határt, de ez nem vasfüggöny építését jelenti.

 

Az Orbán-kormány 2015. június 17-én döntött arról, hogy kerítést épít a déli határon.

 

13.jpg

 

A baj csak az, hogy amint arról az Origó 2015. január 23-án, fél évvel korábban beszámolt

 

Kerítést építene a határon Toroczkai.

 

 

Ugyancsak az Origó 2015. június 9-én arról ír, hogy „Nem bánja Toroczkai László, ha a Fidesz el is lopta az ötletét, mert Ásotthalom jobbikos polgármestere szerint a lényeg, hogy megvédjék a határt.

 

A kerítés megépítéséról szóló kormány döntés után, ezt írta az Index: „A Jobbik véleménye szerint egy határzár elrendelése nem jelent rendszerszintű megoldást, hosszú távon nem szünteti meg a menekültáradatot. Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatóján az önálló határőrség felállítását és a nyílt menekültszállók zárttá minősítését javasolta.”

 

És Orbán Viktor ezt is ellopta! 2015 szeptemberétől bevezette a rendőrség határvadász századait.

 

2015. augusztus 28-án a HVG arról ír, hogy „Jobbik most előállt egy olyan javaslattal, amely engedélyezné a fegyverhasználatot a szerb-magyar határon, és rá akarja venni a kormánypártot, hogy szavazza is meg a tervezetét.”

 

2016. november 8-án a Fidesz beterjesztett egy alkotmány módosítást a kvóták ellen. Ezt a Jobbik elvben támogatta, de kifogásolta, hogy a Fidesz pénzért beengedi az idegeneket. Az Alkotmány módosítást az országgyűlés nem fogadta el, mert a kétharmadhoz szükséges létszámot az ellenzéki párt nem biztosította.

 

letelepedesi_terroristak.jpg

 

A szavazás után Kósa Lajos ezt mondta: „Csak a Fidesz-KDNP-re számíthat az ország a kvóta elleni küzdelemben.”

 

Ezután a Jobbik nyújtott volna be egy Alkotmány módosítást, ami egyetlen egy mondat kivételével ugyan az volt, mint a Fidesz javaslata. Ez az egy mondat ez volt:

 

a kérelmező nem kaphat jogot a Hazánkban történő élésre azzal, ha anyagi ellenszolgáltatást nyújt e jog megszerzése érdekében.”

 

A Fideszes többségű parlament igazságügyi bizottsága nem vette napirendre a Jobbik módosítóját, így az nem kerülhetett a plenáris ülés elé:

 

A szavazás után Kósa Lajos ezt mondta: „Csak a Fidesz-KDNP-re számíthat az ország a kvóta elleni küzdelemben.”

 

soros0001.jpg

 

A Soros terv migránsai közül még egy sem érkezett be Magyarországra

Az Orbán-terv alapján, pénzért viszont már 2016 végéig 17 ezren!

 

Csak a Fidesz-KDNP-re számíthat az ország a kvóta elleni küzdelemben?

 

 sorosterv.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr113349985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékavian 2017.12.29. 14:20:38

Na most akkor ez az oldal a jónépért van vagy valamelyik párthoz? Igaz hogy vannak felróható dolgok Orbán és a fidesz kormányzatnak de!
1 nincs terrorhullám mint a németeknél
2 nincs terrorhullám mint a franciáknál
3 még olyan terrorhullám sincs mint az angoloknál

Hogy a kerités és egyéb intézkedések milyen konzenszus alapján és az Ásotthalmi javaslatot megfogadván jött létre valójában a lényeg hogy létre jött!
A fiatal nők a leányok a kisfiuk és eleve az egész jónép érdekében.
Gondolom akik fizettek a letelepedési papirokért azok eleve adathalmazt kiadbva magukról tudtak kötvényt venni mert mindenfajta kötvényhez a nacionale megadása szükséges - és ez azárt minden rosszindulat mellett is be kell látni hogy ellenörizhető! - nem ugy mint a 2015 zölhatáron megjelent akárki senkik eldobott utlevelével ujjlenyomatot se adó akárkik!

Kékavian 2017.12.29. 14:21:57

Minek irjak bármit is ha eltüniik....érdekes a csillagképekhez irtak nem tünt el ez igen...Hmmm

Kiss-Dobos László 2017.12.30. 13:22:46

@Kékavian: Ha figyelmesen olvasta szerény írásomat, megemlítettem benn, hogy Toroczkai László sem kifogásolta ötletének felhasználásár, hanem az volt az álláspontja, a lényeg a határ megvédése. Egyébként szerintem is dicséretesnek és támogatónak tartottam és tartom a kerítés felépítését. Arra azonban felhívnám szíves figyelmét, hogy én semmiféle esélyt nem látok arra, hogy a magyar titkosszolgálatok egy távoli ország lakosát le tudják ellenőrizni. Gondolja, hogy odautaznak, ki kérdezni a szomszédokat (környezettanulmány), feltérképezik levelezését, barátait stb.? Azokon az adatokon kívül, ami a személyi dokumentációjában van, mást nemigen tudnak meg róla. Természetesen, ha önnek van ezzel ellentétes információja, hogy miként zajlik egy ilyen ellenőrzé, kérem ossza meg velem!
süti beállítások módosítása