CÉLPONTBAN

A PRÓBANÁCI

2019. április 17. 04:09 - Kiss-Dobos László

1991. június 10-én a Parlament 109. ülésnapján Kállay Kristóf független képviselő szót kért és elmondta, többen megkeresték, mert dr. Bogdán Emil MDF-es képviselő múlt vasárnap a Magyar Rádióban "De ki az én felebarátom" címmel jegyzetet olvasott fel, amelyben többek között olyan megállapítást is tett, hogy

"Közönyös, individuált tömegben csak szexklubot, maffiát, rablóbandát lehet szervezni és persze liberális pártokat."

Valamint, folytatta Kállay – "Gondolatmenete végén képviselőtársam történelmi párhuzamot használt kirekesztő jogi gyakorlat hiánya okozta katasztrofális következmények ecsetelésére. A római birodalom végzetét az a dekadens, ma haladónak mondanánk, tolerancia okozta, amely kiterjesztette a római polgárjogot az addig kirekesztett idegenekre, a barbárokra is. Befogadta a nemzetbe azokat, akik nem éreztek a nemzettel, nem álmodtak rómaiul. Ezzel szűnt meg Róma létezni. Többé nem tudott szembeszállni ellenségeivel. Szétrágcsálták, elkótyavetyélték, feladták a befogadott barbárok, akiknek idegen, ezért gyűlölt volt a város vallása, silányságukat nyomasztotta hatalmas történelme, kultúrája."

Miközben Kállay vádjaira Bogdán Emil válaszolt, a manapság mindenkit megrendszabályozó házelnök, dr. Kövér László a T. Ház tekintélyét megsértve, büntetlenül közbekiabált és nem átallotta a migráció veszélyeit ecsetelő Bogdán Emilt megnevezni annak, ami:

2.jpeg

"Próbanáci"

Amikor pedig ez az illiberális Bogdán Emil arról beszélt, hogy "hogy a hazáért meg lehet halni, az emberiségért nem" dr. Orbán Viktor, akinek Magyarország az első,  de mert már elege volt ebből a Sorost és migrációt támadó lózungokból, közbekiabált:

a_hazaert.jpg

"Most kell abbahagyni !"

Végül ez a régi vágású Bogdán Emil befejezvén az egy népet, egy nemzetet az egész emberiség elé helyező nacionalista uszítását, Orbán Viktor méltóan a Liberális Internacionálé alelnöki posztjához, és a 21. század kereszténységének  legharcosabb védelmezőjeként, még bekiabálta, természetesen ő is büntetlenül:

"Remélem, a Kereszténydemokraták tapsolnak.
Jézus Krisztus nevében tapsot kérek !"

3.jpeg

✽ ✽ ✽

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr1614770384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása