CÉLPONTBAN

NYILT LEVÉL DUNAI MÓNIKÁNAK

2018. április 07. 06:53 - Kiss-Dobos László

dunai1.jpg

Kedves Képviselő Asszony!

Megkaptam a választási alkalmi sajtóanyagát. Szomorú szívvel kellett levonnom ismét a már többször megállapított tényt, hogy ön hazudik.

Mint politikusnál ez akár még megszokott is lehetne, de ön egyben pedagógus is, aki ezzel a magatartásával méltatlanná válik eredeti hivatása gyakorlásra, hiszen milyen személyes példát mutat az ifjúságnak? Azt, hogy szabad hazudni.

Nos nézzük meg, miért is érni önt hamarabb utol, mint a sánta kutyát

A kiadvány 4. oldalán azt állítja, hazudja, hogy az „ellenzék bevándorló országgá tenné hazánkat.” Már egy alkalommal közöltem önnel a tényeket, tehát azzal sem védekezhetik, hogy információi, amire ezt az állítását alapozza. Nos akkor nézzük ismét a tényeket, amelyek makacs dolgok, még egy nyelvtanárnő is, habár szőke, megértheti.

sajto.jpg

Mivel mindenki jól emlékszik 2015-re, amikor hozzávetőleg 400 ezer migráns csörtetett végig az országon, maguk, értem ezalatt a Fideszt, majdnem nem csináltak semmit. 2015. január 23-án Toroczkai László azt javasolta, hogy a határon építendő kerítéssel kellene megálljt parancsolni az illegális be- és átvándorlásnak. Majd félévvel később július 9-én Rogán Antal még azt nyilatkozta, hogy „Szó sincs arról, hogy szögesdrótot húznának fel a szakaszon.” Kósa Lajos pedig, hogy „Jogi eszközökkel le kell zárni a határt, de ez nem vasfüggöny építését jelenti.”

Akkor ki is nem akarta megvédeni az országot

2015. október 10-én az ENSZ-ben Orbán arról beszélt, hogy Európa nem lesz képes egyedül kezelni a migrációs válságot, és arra szólította fel az ENSZ főtitkárát, hogy a „nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét világkvótarendszer keretében.” Aztán hazai polgárok hülyítésére jött az állítsuk meg az ENSZ-t, mert kvótát akar.

Amikor 2015. június 5-én Abdul Fatah Khalil Al-Sisi egyiptomi államelnök látogatást tett hazánkba, Orbán Viktor nemzetvédő ezt mondta neki: „Európában ma nagyon sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van ahol ellenségnek is tekintik. Magyarország nem ilyen ország.”

Most akkor félünk az iszlámtól vagy nem félünk? Most akkor mikor és kinek hazudott Orbán, az egyiptomi államelnöknek vagy nekünk? Nehéz kérdés, de egy biztos, mégpedig az, hogy hazudott! Ha Magyarország pedig nem olyan ország, amint azt a nemzetfélrevezető Orbán Viktor kijelentette, miközben százezrek masíroztak át az országon, akkor most miért riogatnak mindenkit, hogy az „ellenzék bevándorló országgá tenné hazánkat”?

Ennyire hülyének nézik az embereket? Vagy valóban ennyire hülyék az emberek, hogy hazugságaikat el is hiszik?

Kívánok áldott, békés és a hazugságokat meggyónt, vétkektől mentes húsvéti ünnepeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr1513815646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása