CÉLPONTBAN

DEUTSCH TAMÁS MOLENBEEKBEN

2018. április 07. 07:08 - Kiss-Dobos László

_009.bmp

Deutsch Tamás Brüsszelből, Molenbeekből jelentkezett, és tett közzé egy figyelemfelhívó videót az európai nagyvárosokat fenyegető migrációs veszélyéről. Abból a Molenbeekből, amely mára a dzsihadisták és fegyverrel harcoló iszlám radikálisok fővárosa lett.

_006.bmp

Dzsihadisták ellenőrzése Molenbeekbnen

A 96 ezer lakosú Molenbeek negyed azután került a nemzetközi érdeklődés középpontjába, hogy kiderült, hosszabb-rövidebb időre többen is megfordultak ott a 2015-ös párizsi és a 2016-os brüsszeli merényletek elkövetői közül. Itt bujkált több mint 4 hónapig a párizsi terrortámadás kiagyalója, végrehajtója, Salah Abdeslam, akit csak több tucat állig felfegyverzett kommandós tudott elfogni.

salah-abdeslam-elfogas.png

Salah Abdeslam elfogása Molenbeekben

A belga rendőrség szerint jelenleg is 51 a terrorizmushoz köthető szervezet működik ebbe a hírhedt brüsszeli kerületben, ahová Deutsch Tamás a mi biztonságunk érdekében életét, egészségét kockára téve az éjszakai sötétség leple alatt behatolt, hogy 2 és 3/4 perces videóját elkészíthesse.

_010.bmp

A videó klipp kezdőképe

Mondanom sem kell, hogy a teljesen védtelen, de a végvári védők magyar virtusát tovább éltető Deutsch Tamásnál még csak egy fogpiszkáló sem volt! Legfeljebb a béke zöld füvét vitte magéval. A Soros bérencek bármikor felismerhették volna és akkor még elképzelni is szörnyű, hogy mi várt volna rá…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr6013815664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása