CÉLPONTBAN

AMI A SEMJÉN ÜGY MÖGÖTT VAN

2018. április 07. 07:26 - Kiss-Dobos László

semjen_vadaszik.jpg

Az egész Semjén vadászati ügy másról szól, mint aminek látszik. Nehezen és csak a morzsákat összeszedve lehet fellebbenteni a fátylat, mi is húzódik meg valójában mögötte.

Emlékeznek arra a nőre, aki a migránsok elől menekült haza. Azt is tudjuk, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesünknek rokonai élnek Svédországban. Ebből a tényből, valamint a háziasított rénszarvas állítólagos kilövéséből lehet arra következtetni, hogy Semjén Zsolt rokonai – akiket a Soros György által pénzelt és felbujtott terroristák tartanak fogságba – kiszabadítása céljából volt kénytelen odautazni. Maga a „vadászat” fedőtevékenység volt, hogy ne jöjjenek rá a terroristák, mi célból ment Semjén Svédországba.

A helikopter és a teljesen kibérelt svéd szálloda is a rokonok kimenekítése miatt volt szükséges.A képen is látható, hogy Semjén Zsolt nem lőtt le semmilyen állatot, hiszen nincs is nála fegyver!

Soros így akarja zsarolni az ellene hősiesen küzdő magyar kormányt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr9213815674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása