CÉLPONTBAN

ORBÁN SOROS TERVE

2017. december 20. 04:46 - Kiss-Dobos László

Surján László, a KDNP tiszteletbeli elnöke, EU képviselő, 2017. december 19-én írást jelentetett meg a kormányközeli Magyar Időkben „Kereszténység és nemzet” címmel.

 

mi_2017_12_19_surjan_0.JPG

 

Ebben a Soros-tervről azt írja, hogy „Van Soros-terv vagy nincs? Előterjesztésként nincs, de ettől a terv még létezik, hiszen egyes részleteit 2015-ben épp Soros tette le az asztalra. A javaslat némely részét a magyar kormány is vallja, sőt éppen elsőként vetette fel.”

 

mi_2017_12_19_surjan_2.JPG

 

Szóval Orbán Viktor kormánya külső bedolgozóként részt vett a Soros-terv megalkotásában! Szép, mondhatom! Ebből is látszik, hogy nem szabad hagyni, hogy ez a Soros-bérenc Orbán nevessen a végén, mert ha kormányon marad, lehet, hogy meg is valósítja azt, amit éppen őt írt bele ebbe az átkozott tervbe.

 

Surján László azt is közli továbbá, hogy a Soros-tervnek van egy jelentős mondata, méghozzá az, hogy az általa helyesnek – szerintem nem – vélt bevándorlás sikerének „elengedhetetlen feltétele, hogy a menekülteket ott helyezzék el, ahová menni akarnak, amennyiben befogadják őket.”

 

mi_2017_12_19_surjan_1.JPG

 

Surján még azt is el- és beismerte, hogy „Ez bizony ellentétes a kötelező kvóta fogalmával”, amivel Orbán Viktor riogatja a hazai társadalmat.

 

✽ ✽ ✽

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr1313513309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása