CÉLPONTBAN

ORBÁN VIKTOR HAZUGSÁGAI A SOROS-FÉLE KVÓTÁRÓL

2018. február 22. 08:27 - Kiss-Dobos László

A kvótát nem Sorosnak, hanem Orbánnak köszönhetjük

 

2015-ben az EU úgy határozott, hogy a migráció által legjobban sújtott országok megsegítése miatt 120 ezer főt áthelyez a többi tagállamba. A leginkább érintett államokból, Olaszország, Görögország és Magyarország, tőlünk helyeztek volna át a legnagyobb létszámban migránst, 54 ezer főt.

 

2015_09_09_eu.jpg

 

A következő két kép a 2017-ben elveszett Kvótaper 52 oldalas bírósági ítéletéből való, ahol az Európai Bíróság összesítette a per keletkezéstörténetét. A 3. képen olvasható, hogy az országot és kereszténységet most hirtelenjében védő Orbán kormány kérésére vettek ki bennünket a migrációtól leginkább sújtott államok közül és kerültünk be a befogadásra, átvételre kötelezettek közé.

 

per_1.jpg

Közbevetőleg jegyzem csak meg, hogy 2015. július 20-án a tagállamok kormányai konszenzussal (egyetértéssel) fogadták el, hogy Görögországból és Olaszországból 40 000 migránst áthelyeznek (kvóta). Tehát Orbán Viktor is július végén még elfogadta a kvótát!

 

per_3.JPG

 

 

„Magyarország egyértelművé tette, hogy nem ért egyet azzal, hogy Magyarországot a »leginkább érintett tagállamok« közé sorolják, és nem kíván az áthelyezés kedvezményezett tagállamai körében szerepelni Olaszország és Görögország mellett.”

 

Ennek következtében Magyarországot kivették a kvótáktól kedvezményezett országok köréből és a kvóták vonatkozásában „céltag államként felvették” és „létszámokat osztottak ki neki”.

 

per_2.jpg

 

✽ ✽ ✽

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr8913689066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása