CÉLPONTBAN

FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL

2018. február 13. 10:03 - Kiss-Dobos László

Avagy a polgári-keresztény-nemzeti média

 

Napok óta megy Juhász Péter lejáratására a propaganda a Fidesz közeli sajtóban Origó, Ripost, Lokál, Pesti srácok, de még a Magyar Időkben Bayer Zsolt is, veleszületett magasba szárnyaló szellemiségét megvillantva, így foglalta össze remekbe szabott, kifinomult irodalmi ízléssel megfogalmazott véleményét:

 

Na, elmész te, barátom, tudod hová, de pánikszerű fürgeséggel!

 

✽ ✽ ✽

 

Szeretném leszögezni, nem vagyok sem ismerőse, sem barátja, sem politikai szimpatizánsa Juhász Péternek. De még csak kéretlen prókátora sem! Nem is az ő érdekében, védelmében született ez az írás.

 

ps.JPG

 

Tényszerű ismeretek hiányában nem szeretnék állást foglalni, véleményt mondani a Facebookon kéretlenül elém tolakodó családi, tehát nem politikai üggyel kapcsolatban, ezért csak arra az alkotmányos előírásra hívtam fel a Fidesz közeli sajtótól felzaklatott hozzászólóknak, hogy "senki nem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg." Kaptam is érte hideget és meleget!

 

Hogy ez a felzaklatottság milyen hozzászólásokat eredményezett azt nincs módomban mind ide idézni, csak egy párat szemléltetésül:

 

A nép aljából való fickó..... Érdekes, most nem lehet hallani a feminek hangját... Egyébként az a férfi, aki megver egy nőt, az nem férfi többé!!!

 

Petike beperelheti a valóságot, vagy mehet füttyögni a bíróság elé.”

 

Hát igen ilyenek a politikusaink. Nekem a vak komondoros politikus jutott az eszembe emlékeztek rá. Szánalmasan nevetséges volt az is és ha igaz akkor ez is.” Értik ezt a logikát, ha Gazsi lopott, akkor Matyi is lop! (Persze a vakkomondoros polgármestert a bíróság 2013-ban jogerősen elmarasztalta, az ügyészség pedig a helyszíni szemle során azt állapította meg, hogy „a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét.”)

 

Az ilyen nem ember állatnál is rosszabb aki gy nőre kezet emel törne le a keze.”

 

Undorító, ez nem ember, nem férfi, egy féreg.”

 

Ezt a trágya szart ugyanúgy nem szabad kivonni a forgalomból, mint a másik gecit, fletot.”

 

Pedig nem Juhász Péter férfiassága, erkölcsisége, más természeti lényekhez való hasonlósága vagy nem hasonlósága a valóban megbotránkoztató, hanem amit az egyik hozzászóló így világított meg, hogy az ilyen nem bizonyított rágalmat a Fideszt pártoló sajtómunkások

 

végig hömpölygeti a polgári-keresztény-nemzeti gennymédiáján”.

 

Igen ez a botrányos, hogy mindez egy magát kereszténynek mondó médián olvasható!

 

A TV2 Tények adása odáig elment, hogy „megszerzett bírósági iratokra” hivatkozott, még be is mutatta őket!

 

birosag_1.jpg

 

Kár, hogy a tévéműsorban bizonyító erejűnek mondott „irat” nem beazonosítható, ilyeneket bármikor bárki készíthet, hamisíthat. Elég csak egy oldalt mindenfélével megírni, majd olvashatatlanná tenni, azáltal, hogy a bekezdés hátterét besötétíti, majd ezt lefényképezni és mint megdönthetetlen bizonyítékot bemutatni. Ha pedig a fenti bírósági iratok valódiak, érdekelne, mit szól a harmadik, nem érintett személyhez történő kikerülésükhöz az Adatvédelmi Hatóság?

 

✽ ✽ ✽

 

Végezetül a volt élettárs nyilatkozatot tett közzé a sajtó számára. Ebben a következőket kérte:

 

"le kívánom szögezni, hogy a Juhász Péterrel szembeni, immár hónapok óta zajló jogvitát a nyilvánosság kizárásával kívánom lefolytatni a bíróság, illetve más hatóságok előtt."

 

pe.JPG

 

De sem a politika világától távollevő asszony, sem az ártatlan gyermekei érdeke ezt a „polgári-keresztény-nemzeti” sajtó embereit, szerkesztőit, főszerkesztőit nem érdekli. Számukra ők csak valamiféle "járulékos kár"! A lényeg, hogy a politikai ellenfelet akár gyermekei holttestén is keresztül erkölcsileg és nem politikailag, lejáratni.

 

Na hát, ezért született ez az írás! A vétlen gyermekek védelmében!

 

ri.JPG

 

✽ ✽ ✽

 

Van egy magyar közmondás, fejétől bűzlik a hal!

 

felfuvalkodott.jpg

 

✽ ✽ ✽

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr6613663774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása