CÉLPONTBAN

JEREVÁNI RÁDIÓ ÉS A MAGYAR NEMZET

2019. november 27. 07:06 - Kiss-Dobos László

Mottó:
„Ha tőlem függene, a sajtótörvénynek csak
egy paragrafusa volna: hazudni nem szabad.”
(Deák Ferenc)

 

Még az átkosban a pesti viccgyártók, hogy kifigurázzák a kor média viszonyait, terjesztetek egy, a jereváni rádióról szóló viccet, amely szerit egy alkalommal az bemondta, hogy az egy órával korábban bemondott hírük továbbra is igaz, csak Moszkvában nem Mercédeszeket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Szegény Pethő Sándor forogna a sírjában, ha megtudná hová züllesztették a mai firkászok a lapját, a Magyar Nemzetet. Még kész szerencse, hogy van bennük annyi tisztesség, hogy nem merték feltüntetni nevét az újság címe alatt.

mn1.jpg

Ugyanis ez év november 25-én, egy szerkesztőségi cikkben számoltak be arról, hogy nemzetbiztonsági forrásokból származó értesülésük szerint, még november elején Soros György telefonon felhívta a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) elnökét, Daniela Schwarzert, akitől azt kérte, járjon közbe Angela Merkel német kancellárnál azért, hogy ne a magyar biztosjelölt kapja a bővítési és szomszédságpolitikai portfóliót az új Európai Bizottságban.

mn2.JPG

Nem beszélve arról, hogy a szolgálati titokról szóló 1995. évi LXV. tv. szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal „a tudomására jutott államtitkot, szolgálati titkot az érvényességi időn belül illetéktelen személynek nem adhatja át, illetve az adat tartalmát nem hozhatja illetéktelen tudomására vagy nyilvánosságra”, maga Daniela Schwarzer is tagadta, hogy Soros György őt megkereste volna. Ráadásul Soros György, aki zsebében tartja Junckert, Timmermansot, és aki az Origó egy 2017-ben megjelent leleplező írása szerint az Európai Parlament 1/3-át tartja a kezében, bizonyára közvetítő igénybevétele nélkül is felhívhatta volna Merkel Angélát.

Hogy mi köze lehet az uniós biztosok elfogadásához Merkelnek azt kérdezzék meg a mostani kamu híreket gyártó Magyar Nemzet főszerkesztőjétől, Ballai Attilától, ugyanis az Az Európai Unióról szóló szerződés 17. cikk (7) bekezdése szerint a biztosjelölteket az Európai Parlament tagjainak többségével választják meg.

Végezetül szeretném, ha a Fidesz szimpatizáns barátaim, volt kollégáim és ismerőseim végre színt vallanának, meddig akarják még a homokba dugni a fejüket, meddig akarnak még a korpaközé keveredni, abba bízva, hátha nem eszi meg őket a disznó?

✽ ✽ ✽

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr10015326616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása