CÉLPONTBAN

SZÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

2019. július 07. 11:48 - Kiss-Dobos László

5.jpeg
A 2018 októbere óta tartó ügy számomra azt bizonyítja, hogy valóban Orbán lánya utazott a gépen. Ez egy politikai ügy, ami arra épít, hogy az emberek többsége, mindegy melyik oldalon áll, lusta utánajárni a dolgoknak, megelégszik a készételekkel.
Németh Szilárd a Honvédelmi Minisztérium hivatalos tájékoztató honlapján a Honvedelem.hu-n 2018. október 18-án kifejtette, hogy Demeter Mária „bizalmas és érzékeny adatokat hamisított és szivárogtatott ki”, amivel politikai érdekből kockáztatta a „magyar katonák és családjaik biztonságát.”
Hát akkor nézzük a tényeket. Október 16-án Demeter Márta írásban benyújtott kérdést tett fel a honvédelmi miniszternek. Ez Kövér László házelnök jóvoltából felkerült az Országgyűlés hivatalos és nyilvános honlapjára, amit mindenki szabadon láthatott. Kövér az egyszemélyi felelőse a a Parlament működéséért.
2_9.jpg
A benyújtott kérdés semmilyen katona vagy annak családtagjának a nevét nem tartalmazza, amit például Németh Szilárd állít: „a Magyar Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképzőrepülés keretében utazott szeptember elején Orbán Flóra”
11 óra 59 perckor az Azonnali.hu megjelentetett egy rövid beszámolót Demeter Márta benyújtott kérdéseiről.
12 óra 22 perckor Demeter Márta ezt az írásban benyújtott kérdést feltette a FB. oldalára.
13 óra 54 perckor az MTI megjelentette a Kormányzati Tájékoztató Központ közleményét, ami hírlapi kacsának és rágalomnak nevezi az Azonnali.hu-n megjelent kérdéseket és egyben „nyomatékosan” felszólította a sajtót, hogy „akik közölték a hazug állításokat, hogy az olvasók hiteles tájékoztatása érdekében azonnal töröljék cikküket.” (Ezt nevezik cenzúrának)
1.JPG
14 óra 15 perckor a ballibsinek nem nevezhető és Matolcsy Ádám ügyvezető irányítása alatt működő Origó már azt írja, hogy „Az Origo információi szerint a nyár folyamán teljesített szolgálatot Cipruson Orbán L. százados is, akit meglátogatott családja, felesége és a kétéves kislánya, Flóra.”
3_10.jpg
Tehát, kérdezem én, mivel az Origonak végkép nem volt semmiféle betekintése semmiféle katonai iratokba, honnan tudta nemcsak a százados nevét, de családtagjáét is és annak életkorát is?
Feltételezve, hogy egy katona neve és rangfokozata, valamint korábbi beosztása katonai titok, továbbá családtagjának neve és életkorának ismerete veszélyezteti biztonságát, miért nem indított mindez ideig vizsgálatot az ügyészség a „politikai érdekből” ezen titkos adatok nyilvánosságra hozásával ezen magyar katona és családtagja biztonságának kockáztatása miatt, az Origo ellen?
És miért nem járnak el a HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által üzemeltetett Honvedelem.hu portál ellen, amiért 2018. október 3-án 17 óra 31 perckor bizalmas katonai adatokat, neveket, rangfokozatokat és állomáshelyeket hozott nyilvánosságra a "Hazatértek" című írásában?
kockazat.jpg

 

✽ ✽ ✽

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr9014930084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása