CÉLPONTBAN

AZ UTOLSÓ VÉGVÁRI NŐ

2018. április 05. 08:02 - Kiss-Dobos László

A választási küzdelem hajrájában, a képviselőjelöltek egymást túllicitálva ígérgetnek mindent a választóiknak. Rákosmente fideszes jelöltje, Dunai Mónika 52 éves jelölt nője lett a 2018-as választás befutója, és győztese.

 

stop_milliok.jpg

 

Rákosmente a miénk rákosmentieké – ez volt a vezér motívuma Dunai Mónika országgyűlési képviselő által tartott sajtótájékoztatónak március 27-én, a Rákos patak menti Nyilas táblánál, Ríz Levente polgármester, valamint a Fidesz önkormányzati képviselőinek részvételével. Dunai Mónika elmondta a brüsszeli bürokraták azon dolgoznak, hogy a kerület szabadon álló fejlesztési területein, Rákosmente szívében, illetve a település határában migráns táborokat és falvakat hozzanak létre. A képviselő asszony azonban minden érintettet biztosított afelől, hogyha az ország és Budapest elvész is ő és a városvezetés Rákosmentét a migránsok beözönlésétől a testük által is meg fogják védeni.

 

Már látom magam előtt, amint a patakmentén, a nyilastáblán végvárat építünk, aminek tenderét természetesen Mészáros Lőrinc nyer majd el.

 

Dunai Mónika kiállt az ostromló milliók elé, hangos csatakiáltás hagyja el ajkát:

 

„Csak a testemen át!”

 

dunai_jobban.jpg

 

E hős asszony saját testével fogja fel és lassítja le a támadó fiatal migráns férfiak millióinak áradatát, hogy a végvárfokán álló Ríz Levente átrendezhesse erőit, betömje a végvár falán keletkezett rést. És bár meglehet, hogy Budapest eme utolsó végvára elesik, védőiről még évszázadok múltán is emlékezni fognak Rákosmente iskoláiban, a szőke hajú, de fekete bőrű nebulók.

 

✾ ✾ ✾

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr413811202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása