CÉLPONTBAN

VÁLASZTÁSI SOROS VESZÉLY

2017. december 23. 07:54 - Kiss-Dobos László

Surján László, a KDNP tiszteletbeli elnöke, EU képviselő, 2017. december 1-jén írást jelentetett meg a kormányközeli Magyar Időkben „Kereszténység és nemzet” címmel.

 

mi_2017_12_19_surjan_0.JPG

 

Ebben azt írja, hogy „Soros György maga is megszólalt Orbán Viktor ellen. Nem először száll szembe olyan politikusokkal, akik nem tetszenek neki.”

 

Szóval nagy a veszély! Nem elég, hogy az oroszok meghekkelték a legutolsó amerikai választásokat, Trumpot juttatva be az elnöki székbe Clintonné helyett, most Soros fogja meghekkelni a magyar választásokat. Bár azt Surján nem írta meg, hogy Gyurcsányt, Vonát vagy a Momentumot fogja támogatni.

 

Saját nyilatkozata szerint George W. Bush megbuktatása nem egyszerűen fontos volt neki, de ez »élete központi fókusza, élet-halál kérdése«, amely cél elérésére akár teljes vagyonát is feltette volna. Dollármilliókat adott tehát John Kerry kampányára. Az ok: Bush a nácikra emlékeztet, a Fehér Házat uraló neokonzervatívok pedig szerinte Amerika »felsőbbrendűségét« képviselik.” – figyelmeztet a veszélyre Surján László, majd hozzáteszi: „Clintonné érdekében Soros ismét a zsebébe nyúlt.”

 

Láttyátuk feleim szümtükkel, egyre nagyobb a baj, egyre jobban kirajzolódik Soros György veszélyessége!

 

Persze az is igaz, állapítja meg végül győzelemittasan a Fideszes kereszténydemokrata orvosi politikus, hogy „A választást Bush nyerte, ahogy megnyerte Trump is.”

 

Mi pedig Surján Lászlóval együtt levonhatjuk az egyetlen logikus következtetést, hogy Soros ide, Soros oda, a 2018-as választást Orbán Viktor nyeri.

 

Ezért aztán a hoppon maradt Soros

megrekedt Orbán Viktor szidásának alantas szintjén.”

 

mi_2017_12_19_surjan_3.JPG

 

✽ ✽ ✽

 

P.s. Aminek elviselése, lássuk be semmi áldozat azért, hogy Orbán megbuktatása érdekében Soros teljes vagyonának feláldozásának köszönhetően még jobban csökkenne az államadósság!

 

Dr. Surján László azt is elárulja nekünk bugyuta szavazóknak, hogy Orbán választási stratégiája nem más, mint a

 

mi_2017_12_19_surjan_4.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celpontban.blog.hu/api/trackback/id/tr2413519715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása